Lucruri de știut atunci când joci online și pariezi pe sport

Dacă ești la început de drum în lumea pariurilor online și vrei să te inițiezi, iată un ghid scurt care îți va explica principalele termeni pe care trebuie să le cunoști înainte să începi.

1X2 – Acestea sunt cele mai populare tipuri de pariuri, pe rezultatul final al unui meci. Dacă pariezi pe 1, înseamnă că pariezi pe echipa gazdă. X reprezintă un pariu pe rezultatul de egalitate, iar 2 pe echipa oaspete. Trebuie menționat că în unele sporturi, precum tenisul, rezultatul de egalitate nu este posibil.

1X și X2 – Acestea sunt pariuri cu șansă dublă, pe două rezultate posibile într-un meci. Dacă pariezi pe 1X, înseamnă că pariezi pe victoria echipei gazdă sau pe rezultatul de egalitate. Pariul X2 înseamnă că mizezi că echipa oaspete nu va pierde.

12 – Acesta este un pariu în care mizezi că meciul nu se va termina la egalitate. Veți câștiga pariul dacă echipa gazdă sau cea oaspete obține victoria.

Handicap asiatic – Acest tip de pariu este popular în special în fotbal. Egalul este exclus și poți paria pe două rezultate: 1 sau 2. Casele de pariuri oferă o handicapare a celor două echipe pentru a face cotele mai atractive. De exemplu, dacă pariezi pe PSG cu un handicap de -1 în meciul împotriva FC Barcelona, presupui că echipa catalană va câștiga la o diferență de scor de cel puțin 2 goluri. Pariul va fi câștigător doar dacă FC Barcelona obține victoria cu o diferență de cel puțin 2 goluri. În cazul unei victorii cu o diferență de 1 gol, vei primi jumătate din miză înapoi, iar orice alt rezultat înseamnă că pariul este pierdut. Există o varietate de handicapuri disponibile în oferta operatorilor licențiați de ONJN.

Peste/Sub 2.5 goluri – Acestea sunt pariuri foarte populare. Dacă pariezi pe Peste 2.5 goluri, vei câștiga dacă se marchează cel puțin 3 goluri în meci. Dacă pariezi pe Sub 2.5 goluri, vei câștiga doar dacă se marchează maxim 2 goluri în meci. Există o varietate de combinații disponibile: 0.5 goluri, 0.75 goluri, 1.5 goluri, etc.

Ambele echipe marchează (GG) – Acest pariu presupune că ambele echipe vor reuși să marcheze în timpul regulamentar al meciului.

Pariurile live aduc mai multă distracție și interes

Pariuri live – Atunci când joci pariuri live, ai posibilitatea de a paria pe un eveniment în desfășurare. Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a paria în timp real pe un eveniment pe care îl poți urmări la televizor sau pe internet. Astfel, ai la dispoziție mai multe informații pentru a face o alegere. Operatorii de pariuri oferă sute de opțiuni de pariere în timp real, inclusiv pe echipa care va avea următoarea lovitură liberă sau pe următoarea acțiune din meci. Pariurile live fac cu siguranță acest domeniu și mai interesant.

Cash out – Aceasta este posibilitatea de a încasa un pariu înainte ca evenimentul să se încheie. De exemplu, dacă ai pariat pe victoria echipei Rapid în meciul cu FCSB și scorul este deja 3-0, poți alege să faci cash out și vei încasa aproape întreaga miză. Poți face cash out chiar și atunci când echipa pe care ai pariat este în urmă și vrei să recuperezi o parte din miză. Poți folosi această opțiune și înainte de începerea unui eveniment, dacă îți schimbi părerea.

Value Bet – Acesta este un pariu care are o șansă mai mare de reușită decât cota oferită de operatori sau care are o cotă foarte bună la o agenție, în timp ce la altele cota este mult mai mică.

Scor corect – Acestea sunt pariuri plasate pe scorul final al unui meci. Deoarece este destul de dificil de anticipat, aceste pariuri au de obicei cote mari, de peste 6.00.

Acum că ai o mai bună înțelegere a termenilor cheie din lumea pariurilor online, poți aborda această activitate cu mai multă încredere și cunoștință. Amintește-ți mereu să pariezi responsabil și să te distrezi în timp ce te bucuri de excitanta lume a parierilor online!

Edición Actualitate

De altfel

Vremea mâine în România

Aspecte meteorologice și de mediu

Ultimele știri

Vremea în România

Vremea de mâine în orașul tău, cu actualizări minut cu minut.