Vremea în Gonghe, Gansu

Astăzi Marți la 02:11 AM (Ora României)
-3°C
Cer Fragmentat
Perceput: -3°C
Vânt: 3.6 km/h
Locuitori: 22.375
Stat: China
icon
Min -3°/ Max -3°
  • În dimineața asta.

    icon
  • În această după-amiază

    -1°
    icon
  • În seara asta

    -1°
    icon
    Probabilitatea de Ploaie96%
  • Mâine dimineață

    icon
    Probabilitatea de Ploaie43%
Vremea de mâine în Gonghe, Miercuri 28 de februarie 2024

Vremea de Miercuri în Gonghe

00:00
Ninsoare Ușoară
icon
-1°
Max
-1.15°C
Min
-1.15°C
Perceput
-1.15°C
Zăpadă
96% 8.7mm
Umiditate
98 %
Vânt
4.2 km/h
Presiune
1027 hPa
Vizibilitate
372 m
03:00
Ninsoare Ușoară
icon
Max
0.77°C
Min
0.77°C
Perceput
-1.56°C
Zăpadă
38% 2.1mm
Umiditate
83 %
Vânt NE
7.2 km/h
Presiune
1027 hPa
Vizibilitate
10000 m
06:00
Ninsoare Ușoară
icon
Max
2.46°C
Min
2.46°C
Perceput
-0.25°C
Zăpadă
60% 2.9mm
Umiditate
77 %
Vânt NE
9.5 km/h
Presiune
1025 hPa
Vizibilitate
4208 m
09:00
Ninsoare Ușoară
icon
Max
2.09°C
Min
2.09°C
Perceput
-1.83°C
Zăpadă
43% 4.1mm
Umiditate
75 %
Vânt NE
15 km/h
Presiune
1025 hPa
Vizibilitate
10000 m
12:00
Cer Acoperit De Nori
icon
-0°
Max
-0.11°C
Min
-0.11°C
Perceput
-2.36°C
Umiditate
73 %
Vânt NE
6.6 km/h
Presiune
1028 hPa
Vizibilitate
10000 m
15:00
Cer Acoperit De Nori
icon
-0°
Max
-0.3°C
Min
-0.3°C
Perceput
-4.28°C
Umiditate
65 %
Vânt
12.6 km/h
Presiune
1031 hPa
Vizibilitate
10000 m
18:00
Cer Acoperit De Nori
icon
-1°
Max
-1.2°C
Min
-1.2°C
Perceput
-4.05°C
Umiditate
66 %
Vânt
7.8 km/h
Presiune
1032 hPa
Vizibilitate
10000 m
21:00
Cer Acoperit De Nori
icon
-2°
Max
-1.84°C
Min
-1.84°C
Perceput
-4.74°C
Umiditate
69 %
Vânt N
7.6 km/h
Presiune
1032 hPa
Vizibilitate
10000 m
Temperaturile pentru astăzi și pentru următoarele 3 zile

Temperaturi

Ploaie pentru astăzi și pentru următoarele 3 zile

Probabilitatea de Ploaie

Umiditate pentru astăzi și pentru următoarele 3 zile

Rata Umiditate

Doriți să vedeți Vremea în Gonghe mâine sau în zilele următoare?

Clima în Gonghe (China, Gansu)

Pe vremeademaine.com veți găsi informații despre Vremea în Gonghe (oraș dorit, de asemenea, ca Gonghe), cel mai detaliat și în timp real raport cu privire la viteza Vânt, Umiditate, probabilitatea de Ploaie în Gonghe și multe altele zi de zi.

Vremea acum în Gonghe

Vremea live în Gonghe

Înainte de a vă începe ziua, este întotdeauna o idee bună să verificați prognoza meteo pentru orașul sau localitatea dumneavoastră. În Gonghe, de exemplu, temperatura astăzi - acum - este de -3,34°C, cu o temperatură minimă de -3,34°C și o temperatură maximă de -3,34°C.

Temperatura Perceput este egală cu cea reală. Viteza lui Vânt este 3.78 km/h. Starea actuală a vremii este "cer fragmentat". Temperatura în prima dimineață a zilei de azi va fi 3°C, iar Probabilitatea de Ploaie este del 0%. Temperatura la începutul după-amiezii de astăzi va fi de -1°C, iar Probabilitatea de Ploaie este del 4%. Temperatura nocturnă pentru această seară va fi de -1°C, la Probabilitatea de Ploaie es del 96%.

Serviciul nostru meteorologic pune în centrul prognozei condițiile meteo de mâine. Este important să vă organizați ziua în funcție de vreme: va trebui să aduc o umbrelă sau mă voi putea îmbrăca lejer mâine în Gonghe?

Zilele următoare

Vremea de mâine în Gonghe pentru următoarele câteva zile

Vremea se poate schimba de la un minut la altul, dacă sunteți în căutarea unor date actualizate și precise privind kilometrajul cu cele mai complete informații meteo pentru Gonghe, Gansu, acesta este locul. Cu actualizări ale prognozei la un minut, veți ști întotdeauna la ce să vă așteptați de la vreme, indiferent dacă este Ploaie, soare, grindină sau zăpadă. Astfel, veți ști din timp dacă va trebui să montați lanțuri la anvelope sau dacă trebuie să vă luați o zi liberă pentru a merge la plajă și a înota în sezonul estival.

Cum va fi vremea mâine?

Vremea mâine în Gonghe

Puteți prezice cu exactitate vremea dimineața devreme, la prânz, după-amiaza și seara: cu ajutorul statisticilor, temperaturile actuale și cele percepute, maximele și minimele, viteza Umiditate și Vânt, probabilitatea de Ploaie sau ninsoare. Acoperire noroasă și Presiune atmosferică cu o fiabilitate de peste 95%.

Vremea mâine în România

Gonghe (China)
4.73 (94%) 1114 voti